|
|
Lån  


 
Gode råd før rejsen

Rejsebevis:
Rejsebeviset er billetten til rejsen, og det er oplysningerne herpå, der er gældende, herunder mødetid. Kontroller at oplysningerne på rejsebeviset er rigtige. Det skal medbringes i lufthavnen ved afrejsen. Ved indlogering på rejsemålet skal De være parat til på anmodning at fremvise rejsebeviset.

Kreditkort:
På de fleste rejsemål kan kreditkort anvendes i større eller mindre omfang. Se nærmere under hvert enkelt rejsemål.

Opredning:
De skal være opmærksom på, at de ekstra senge, der bruges til opredning i lejligheder eller værelser oftest ikke har samme bekvemmelige standard som de almindelig tilhørende senge.

Bagage:
Du må medtage 20 kg. bagage samt 5 kg. håndbagage.
Såfremt det mod forventning skulle ske, at din bagage ikke er kommet med flyet, eller at det er blevet beskadiget, skal du straks meddele dette.

Hvis De bor i lejlighed:
Medbring selv kaffetragt og filtre, hvis du ønsker at lave dansk kaffe. Endvidere kan det være praktisk at medbringe opvaskebørste, opvaskemiddel, engangs-karklude og et par viskestykker.

Hotellernes swimmingpools:
Bakterier generelt trives ved høje temperaturer, derfor tilrådes det, at man ved hyppige og længerevarende ophold i swimmingpoolen, skyller ørene for at undgå infektion.

Havudsigt: En havudsigt kan enten være direkte, skrå eller delvis. Forhold som f.eks. palmer, træer eller anden bevoksning kan i nogle tilfælde tage lidt af udsigten, men værelset/lejligheden vil være beliggende mod havet. Fra de nederst belliggende værelser/lejligheder kan der ligeledes være begrænset udsigt i forhold til de øverst beliggende.

Vaccinationer:
Nogle steder skal man have vaccinationer for at tage til. Sikre dig at du har dem du skal have.

Forsikring:
Husk at undersøge dine rejseforsikringsforhold, inden du rejser.

Pas
Uanset rejsemål så medbring altid gyldigt pas. Undersøg om dit pas er gyldigt.

Det er ALTID dit ansvar, at du har gyldige indrejsepapirer til det pågældende land.

Kategorier på sider:

Gode rd fr rejsen Hvad er en pakkerejse1111 Charter rejser Afbudsrejser All Inclusive Kampagnetilbud Charterrejse med brn Hotel Gode rd charterrejser Klagemuligheder ved charterrejser Flyrejser


 Du er her: Charterrejse - Netannoncer Charterrejse -