|
|
Lån  


 
Gode råd charterrejser
Her er en række gode råd om charterrejser.

Charterrejser som afbudsrejser:

Charterrejser er i de flestes bevidsthed blevet synonyme med afbudsrejser, hvor man ved at vente med at booke til sidste øjeblik kommer af sted for næsten ingen penge. For charterbureauerne betaler samme pris for flyet uanset om der kun sidder 20 passagerer eller om flyet er fyldt helt op. Derfor vælger charterbureauerne i lavsæsonnen ofte at sælge til langt under produktionsprisen for blot at mindske tabet på flyafgangen.

Men drop alt håb om at finde en afbudsrejse i juleferien, vinterferien, påskeferien, sommerferien eller efterårsferien. Afbudsrejser hører lavsæsonnen til, det er typisk i januar og i maj måned, hvor næsten alle holder sig hjemme. I højsæsonen har de fleste charterbureauer udsolgt længe før afrejse.

Men selv når man betaler fuld pris for end charterrejser, er det som regel den billigste måde at rejse på. Især på de europæiske ruter er der mange penge at spare ved at rejse med charterfly. Charterrejsebureauer har som regel en skandinavisk rejseleder på stedet. Som charterkunde bliver alt arrangeret for én, og man bliver taget i hånden fra det øjeblik man sætter sin fod i lufthavnsterminalen.

Sørg for at der er aktiviteter:

Vælger man charterrejser, så har man en forventning om, at man er i gode, trygge hænder fra afgangshal til landingsbane. Det betyder dog ikke at du ikke skal forberede dig hjemme fra. Sikre dig at sted og evt. ture lever op til det du gerne vil have. Ture og dagsudflugter er normalt forsøgt tilpasset så mange som muligt, men det er jo ikke sikkert at det passer til dig.

Brug nettet:

Folk deler deres rejseerfaringer på nettet. Sikre dig at det selskab du rejser med er et respekteret selskab. Hvis du rejse med dem vi anbefaler her på siden, så er du nogenlude sikre. Vi har nemlig kun aftaler med de store og respekterede rejsebureauer. Men vi kan selvfølgelige ikke give nogen garanti. Derfor er det også godt at vide at når du kommer en charterrejse, så er din ferie normalt dækket at rejsegarantifonter, modsat normale rejse.

Læs guidebøger:

En del af forberedelserne er at få fat i den rigtige guidebog og hjemmefra finde ud af, hvad man har lyst til at opleve.

Charterrejser / Pakkerejser:

Har du købt en charterrejse / pakkerejse hvor både hotelophold og transport er arrangeret kan du sende klagen videre til Pakkerejse-Ankenævnet, der behandler din klage for et gebyr på 275 kr. Du får gebyret tilbage, hvis du får medhold i klagen.

Rejsegarantifonden:

Hvis du har købt en pakkerejse igennem et dansk rejsebureau, kan du med stor sandsynlighed få hjælp af Rejsegarantifonden, hvis rejsebureauet går konkurs og du fx ikke kan komme af sted, eller du ikke kan komme hjem fra dit feriested.

Besøgsadresse:

Rejsegarantifonden
Skodsborgvej 48 C
2830
Virum
Tlf: 45878333
Fax: 45878723

Kategorier på sider:

All Inclusive Flyrejser Charterrejse med brn Hvad er en pakkerejse1111 Afbudsrejser Gode rd charterrejser Gode rd fr rejsen Charter rejser Kampagnetilbud Hotel Klagemuligheder ved charterrejser


 Du er her: Charterrejse - Netannoncer Charterrejse -