|
|
Lån  


 
Charterrejse med børn
Her er en række gode råd når du skal på charferie med børn.

Ha en klapvogn med
En klapvogn per barn er vigtig, når man skal på tur, til stranden eller bare ned til byen efter en bid frokost. Hvis du ikke har den med risikere i bare at komme til at sidde hjemme på hotellet, fordi det er for besværligt at gå ud. Tag klapvognen med hjemmefra, børn under tre år må have den med i flyveren, eller lej på hotellet/via rejsebureauet.

Mindst to værelser
Bestil en hotellejlighed på mindst to værelser. Så er der køleskab og mulighed for at lave mad, og ikke mindst er det rart at kunne lukke døren, når børnene er lagt til at sove.

Opvarmet pool og legeplads
Vær sikker på, at der er en legeplads og opvarmet børnepool på hotellet. Undersøg også om der er andet underholdning til børnene, det har de mange steder.

Sænk ambitionerne
Tingene tager bare længere tid, når man har små børn med, så vær opmærksom på der, og lad være at stresse med for mange ting i skal nå.


Kategorier på sider:

Charterrejse med brn Flyrejser Kampagnetilbud Gode rd charterrejser Klagemuligheder ved charterrejser Charter rejser Afbudsrejser All Inclusive Hotel Hvad er en pakkerejse1111 Gode rd fr rejsen


 Du er her: Charterrejse - Netannoncer Charterrejse -